Ruta de transport de marfa Germania

Exista tari care exporta orice, de la sireturi de pantofi pana la obiecte de lux, sau obiecte de marimi impresionante. Una dintre cele mai mari tari care face acest lucru este, bineinteles, Germania. Insa, pe langa faptul ca Germania exporta foarte multa marfa, Germania si importa destul de multa, de asemenea. Daca si tu vrei sa te numeri printre antreprenorii care exporta marfuri spre Germania atunci iti trebuie o firma de transport marfa spre Germania, care sa se tina de treaba , alaturi de tine.

Scania R 730 6x4 Topline with semitrailer. DemoCentre, Södertälje, Sweden Photo: Peggy Bergman 2010

Poate singura problema a firmelor de transport marfa este asigurarea. Multe firme au polite de asigurare mici, sau chiar nu au deloc. Daca ai decis ca este cazul sa incepi si tu exportul, ar fi bine sa te documentezi intai, in detaliu, cu privire la politica de import a Germaniei, cu privire la firma de transport de marfa care te va ajuta sa ajungi acolo si bineinteles, cu privire la costuri.

Desi toata lumea spera sa exporte si sa se imbogateasca, situatia nu este chiar atat de simpla. Tarile europene sunt de acord sa importe de la alte tari membre, insa fiecare dintre ele are politica proprie de achizitii si trebuie sa vezi daca te incadrezi. Daca nu te incadrezi,  poti alege sa te conformezi regulilor sau sa cauti alta tara.

Daca totusi esti hotarat ca firma ta va exporta catre Germania, atunci iti trebuie o firma de transport de marfa catre Germania care sa te ajute sa ajungi acolo. In functie de marfa pe care vrei sa o exporti, trebuie sa gasesti si compania de transport potrivita. Pe langa un parc auto bine echipat, care sa iti poata onora toate cerintele, mai ai nevoie si de o polita de asigurare. O poti incheia cu firma de transport si cu o agentie de asigurari, sau poti cauta o firma care are deja polita de asigurare valabila.

Totusi, unii transportatori prefera sa incheie cu fiecare client in parte o olita de asigurare, in functie de marfa pe care trebuie sa o transporte, insa in functie de preferintele si bugetul tau, poti alege orice varianta.

Pentru mai multe informatii despre cum sa faci export care Germania, dar si despre criteriile de alegere a firmei de transport de marfa catre Germania, click aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s